Her er de bedste mad-boards på Pinterest

Pinterest er det store, billedbaserede sociale netværk, der nok er mere introvert end de fleste sociale medier.
Er du vild med mad, er der rigtig meget at komme efter – især hvis du scroller elegant forbi de værste husmoder-hacks.
Her får du ti gode mad-pinnere, du skal følge fra ind- og udland. Så er du igang.

Du kan sagtens bruge Pinterest til at finde farverne på den SKØNNESTE neglelak, mest AWESOME bryllupsfrisure eller mest GOURGEOUS DIY-lysestage EVER!
Det er der immervæk også mange (kvinder) der gør. Men det Pinterest også kan, er at samle de bedste food-pics på ét sted.

Pinterest for newbies
Pinterest er ikke “new girl” in school længere, men derfor er der stadig mange, der ikke har fået øjnene op for dette asociale, sociale medie.
Selv om alle tanker om brugeroplevelse er målrettet kvinder (kategorierne, den svungne typografi, de særligt afrundede hjørner, der tilgodeser (mange) kvinders æstetik osv), er der også noget at komme efter for “the lads”.
Ikke mindst når det kommer til inspiration på mad fra hele verden: Er du i tvivl om, hvordan japanseke kushiage ser ud, eller trænger du til inspiration til, hvordan du bedst anretter din menemen?, så er Pinterest et meget fint sted at starte.
Pinterest er ikke et socialt medie i klassisk forstand – det er mere en virtuel opslagstavle, hvor du kan holde styr på alle de visuelle links, du samler sammen, når du surfer rundt på interwebbet.
Det meste indhold er offentligt tilgængeligt (med mindre du laver secret boards), og du er velkommen til at netværke på kryds og tværs, dele og like (som sker via hjerter!). Men vil du også bare gerne passe dine egne boards, så gør du bare det.

Pinterest er størst i Guds eget land og derfor er der også en majoritet af amerikanske pinners. Her er nogle stykker, du med fordel kan følge:

 

 

Kæmpe-boardet
Danna Lisa har boardet “savour”, som er rustikt, simpelt og smukt mad. Og kæmpe stort. Næsten 6.000 pins, og der kommer hele tiden flere til. Hvis du ikke her finder inspiration til aftensmåltidet, er der ingen steder du kan gå hen.

Det æstetiske board
Aok Yuen pinner om kunst og æstetik, og det er også det der præger hans ualmindeligt æstetiske board “Food Art” 
Om det ligefrem er kunst, er nok subjektivt, men det er hvert flad pænere mad end gennemsnittet! Der er også flere pins fra danske gourmettempler. Bliver du vild med det, skulle du også tage og følge hans søsterboard, med samme tema – bare fra det asiatiske kontinent. 

Den fancy dessert
Det er ikke svært at finde pinnere, der smider muffins og lagkager på, det er nærmest majoriteten af Pinterest. Men Magdalena Larssons dessertboard er i en helt anden liga.
Her finder du inspiration, hvis du tager desserterne seriøst!

Den skandinav-ishe
Scandinavian food and drinks er der 120 mennesker, der smider pins på, når de falder over noget skandinavisk food på interwebbet. Du skal ikke følge boardet, fordi det er smukt, men fordi det er ganske underholdende at se, hvad amerikanere og spanier og australier definerer som skandinavisk.

Mad-fotografen:
Fotografen Chris Tonnesen tager smukke billeder, og det er vældig appetitligt at forgabe sig i hans flotte fotos – især fra Nordic Food Lab. Er du til mad, skal du følge hans suveræne madboards med egne værker. Følg #food1 #food2 #food3 og #foodinspiration, som er lidt bredere inspiration.

PS:
Råvarecirkus er skam også med. Her samler vi både egne boards og det bedste fra Pinterest
Følg Råvarecirkus på Pinterest

 

 

 

 

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top