Danmarks bedste madblog…ubetinget!

Uanset hvordan man ser på det, og med hvilke øjne man ser med, så er der stor forskel på madblogs og madbloggere. Min absolutte favorit er Thomas madetmere.dk. Se blandt andet hans opskrift på dekonstrueret paella eller paté de Champagne (som jeg er lidt træt af at han fik lavet før mig).
Helt generelt er Thomas en ørn i køkkenet, en helt igennem fin fyr og en alle tiders fiskekammerat. Her er et lille udpluk af det man bliver udsat for ved at kende manden bag madetmere.dk.

Når jeg smager noget, som jeg bare ville ønske, at jeg havde lavet, men Thomas kommer mig i forkøbet:
crying

 

Mig, når Thomas bliver inviteret på øltur (og noget med mad-tur) til Brügge:

fuck

Thomas, når han bliver inviteret på øltur til Brügge:
Thomas dacing

 

Når Thomas endelig lægger et nyt indlæg på madetmere.dk
Hurra

 

Mig, når han kommer til at lave en ret er er lidt for tøset og “syndig”
lol

 

Thomas, da jeg forslog, at vi skulle tage kvinderne i vores liv, med på Gammel Mønt

eyeroll

 

Af og til tager jeg hjemmebrygget øl med på vores fisketure:

Mig:
beer me

Thomas:
beer t

 

Mig, når jeg har været inde på madetmere.dk 219 gange på en dag fra samtlige computere på arbejdet for at booste hans stats, så han tror at han er meget nice.
evil

 

Mig og Thomas’ fisk, når han fanger den første, og jeg taber vores væddemål…
Fish

Share Post
Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

Latest comments
  • Det smukkeste indlæg længe!

    Tak, Mikael. Jeg tager alkohol med på næste fisketur.

    Thomas

Top