Cupcakes med lime og råbåndsknob

Et par intense måneder og over to års projekt-optakt, og spejdernes nye hjemmeside er i luften! Hvordan fejrer man det bedre, end med sød mousserende vin og cupcakes med de helt rigtige spejder-referencer?

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 150 g mel
  • 2 æg
  • ½ tsk salt
  • 1 dl cremefraiche
  • 2 tsk bagepulver

    Frosting

  • Saft og revet skal fra 2 økologiske limefrugter
  • 1 vaniliestang
  • 200 gram smør
  • 200 gram flormelis
  • Saft og skal fra 1 økologisk citron

    Derudover grøn marcipan

Sådan gør du:
Pisk sukker og æg luftige. Tilsæt smeltetsmør, mel, bagrpulver, lime og cremefraiche og rør det godt sammen.
Hæld massen i cupcake/muffinsforme og bag i ca 15 minutter ved 200 grader.
Lad dem køle helt af, inden du pynter dem.

Lav frostingen ved at piske stuetemperereret smør med flormelis og lime. Massen skal pisken lys og luftig i ca. 10 minutter.

Når kagerne er kølet af pynter du efter smag og temperament. Her er de pyntet med udrullet grøn marcipan, smørcreme og råbåndsknob af marcipan.

20120908-135951.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top