Crostini med seranoskinke og mozerella

Får du gæster til middag er sprøde crostinis måske noget af nemmeste at smide på et fad og servere for dine sultne gæster, mens de venter på at finde vej til bordet.
Med god surdejsbrød, smeltende skinke, lidt mozerella og en flaske brusende bobler tager det ikke mange minutter at få dine gæster til at føle sig velkomne.

Til hver crostini skal du bruge:

  • En skive surdejsbrød
  • 1 skive god serano skinke (eller anden god sinke)
  • 1 skive bøffelmozerella
  • Olivenolie
  • Hvidløg
  • Timian

Sådan gør du: 
Rist brødet. Skær et hvidløg på langs og gnid det hen af brødet. Læg mozerellaen på, derefter skinken, Top med lidt olivenolie og lidt timian.

 

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top