Crostini med parmesan og friteret salvie

Med bare få gode råvarer kan man komme rigtig, rigtig langt. De her små hapsere ser ikke ud af meget, men de er lavet med den allerbedste parmesan og helt frisk salvie, og så forsvinder sådan et fad med lune stykker brød ristet i god olivenolie altså forbløffende hurtigt. 
Creme al balsamico er en cremet type balsamico, der er sød og cremet og frugtig i smagen. Den bruges ofte til desserter, men gør sig også rigtig godt til parmesanen.

Crostini med parmesan og friteret salvie
 
Prep time:
Cook time:
Total time:
Ingredients
  • Skiver af daggammelt, godt brød
  • Olivenolie
  • Parmsan
  • 1 salvieblad pr. crostini
  • Lidt crema de balsamico
Instructions
  1. Skær brødet i tynde skiver og rist dem gyldne og sprøde på panden i lidt olivenolie.
  2. Friter salviebladene i olie på panden.
  3. Skær tynde flager af parmesanen og kom dem på crosinierne. Dryp med lidt balsamico og anret med et salvieblad på toppen.
 

 

Crostini med parmesan og salvie

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comments
  • Jeg er vild med det simple køkken med gode råvarer, og laver gerne små improviserede hapsere til forret. Kombinationen med balsamico, parmesan og salvie skal helt sikkert prøves. Jeg har en kæmpe salvie, som jeg ikke er så god til at bruge, men nu har jeg da en anledning.

Top