“Crostini” er jo egentlig bare italienernes forsøg på at løfte et stykke daggammelt brød op til at være en slags middagsret.
Ikke desto mindre er det ret hyggeligt at drikke et glas rødvin og hapse små crostinier  én efter én. Denne opskrift er er lavet af en rest figenkompot tilsat bacon og løg. Og selv hvis man påstår, at man ikke kan lide frugt i sin mad, vil man opleve at bacon og figner klæder hinanden rigtig, rigtig godt på et stykke ristet brød.

  • 50 gram bacon
  • 1 lille løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 spsk figenkompot

Sådan gør du:
Skær tynde skiver af daggammelt flute. Kom skiverne på en rist i ovnen, og rist dem gyldne på begge sider.
Hak løget fint. Og hak bacon fint.
Steg begge dele ved medium varme i olivenolie.
Tilsæt figenkompotten og vend rundt.
Anret på de ristede skiver brød og server.

[adsenseyu2]

 

 

 

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top