Cremede hvide bønner med bacon

Her er bønneretten, som får alle bønnehadere omvendt!
Er det en forret? Næh….
Er det tilbehør? Det kan det sikkert godt være….
Men mest af alt er det en af de luxuriøse hovedretter, som du nyder en gang imellem med masser ristet brød og kold hvidvin.

  • Et par tykke skiver rigtig god bacon
  • En dusk rosmarin
  • 150 gram hvide bønner
  • 2 dl fløde
  • Persille
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Udblød bønnerne i koldt vand natten over. Skær baconen i stykker og steg den i bunden af en gryde. Kom bønnerne ned til baconen og hæld vand på til det dækker. Kom også et par duske rosmarin ved, til at give smag.
Kog indtil bønnerne er næsten møre. Når det sker hælder du vandet fra. Tilsæt i stedet fløden og kog retten færdig. Smag til med salt og peber og drys med masser af frisk persille.

20130416-145643.jpg

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top