Cookies med farin og mørk chokolade

[adsenseyu1] 

Er der noget hyggeligere end at overraske nogen med store fuldfede amerikanske cookies.
Hak chokoladen meget groft, så den ikke flyder ud i dejen, men bliver til lækre store chunks.
Der er frit valg med nødder, chokoladetyper og frugt. Denne variant med brun farin giver dem en dyb og krydret smag.

  • 125 gram smør
  • 200 gram brun farin
  • 100 gram mørk chokolade
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 200 gram hvedemel
Sådan gør du:
Bland smør og sukker til en ensartet masse. Tilsæt salt, natron og æg og rør dejen sammen med melet. Form dejen til en fast tyk pølse, som du sætter på køl mindst en time, så den bliver fastere.
Skær pølsen ud i tykke skiver (der bliver ca 16 stk ud af denne portion) og læg dem på en plade med bagepapir. Hold god afstand, for de flyder meget ud under bagningen.
Bag ved 190 grader i ca 10 minutter, til de er lysebrune.
Køl dem af inden servering.

20121001-133348.jpg

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top