Cook the book: Syltede rødløg fra “Ægte mexicanske tacos”

Syltede rødløg er lynhurtige at lave og er et tiltrængt syrligt spark, hvis du laver mexicanske tacos. Opskriften her er fra “Ægte mexicanske tacos”, og vi har prøvet dem til en krydret fyld af svinekød, hvortil de syrlige løg passede fortrinligt. Løgene mister deres skarphed efter en tur i syren, så det behøver du ikke bekymre dig om.

  • 2 rødløg
  • saften af 1 lime
  • 1/2 dl æbleeddike
  • 1 nip oregano
  • Salt

Sådan gør du: 
Skær løgene i tynde skiver og vend dem sammen med de øvrige ingredienser. Lad det hele trække i mindst 15 minutter inden servering.

Lynsyltede rødløg

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top