Cook the book: Arroz con manjar // Sydamerikansk risbudding

Jeg har lidt af en svaghed for risengrød og rice puddings, så da jeg faldt over denne opskrift i kogebogen “Det sydamerikanske køkken”, var jeg ikke i tvivl om, at den snart måtte på menuen.
Desserten skal spises varm eller lun og den søde kondenserede mælk giver en fyldig, karamelagtig sødme, som er ret hyggelig.
Er du fan af dulce de leche, vil du helt sikkert blive fan af denne dessert.

Cook the book: Arroz con manjar // Sydamerikansk risbudding
Cook time:
Total time:
Serves: 2
Ingredients
  • 75 gram grødris
  • 1 kanelstang
  • 3 nelliker
  • Skal fra en appelsin (øko)
  • 2 dl mælk
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 2 æggeblommer
  • Stødt kanel og revet appelsinskal til pynt
Instructions
  1. Kom krydderier i en lille tepose eller gazepose og kom dem i en gryde med ris.
  2. Dæk med vand og lad risene koge til de er næsten møre.
  3. Si vandet fra.
  4. Tilsæt den kondenserede mælk og mælken og rør i grøden i ca 30 minutter.
  5. Lad grøden køle lidt af og rør så æggeblommerne i.
  6. Server med kanel og appelsinskal.

 

risdessert2

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top