Chokoladeovertrukne jordbær – i festskrud….

En kendt klassiker der er peppet lidt op til en festlig tirsdag aften.

  • En bakke friske danske jordbær
  • 100 gram lys chokolade
  • Krymmel

Sådan gør du
Hak chokoladen, og smelt den langsom over vandbad. Når den er jævn dypper du forsigtig jordbærene i chokoladen.Vend dem i krymmel, pynt med stjerner, glasur eller noget helt fjerde.

TIP 1: For at undgå at chokoladen sætter sig fast på en tallerken, og for at gøre jordbærene helt jævne, hælder jeg et par dl sukker ud i en dyb tallerken. Når jordbærrene er overtrukket med chokolade bliver de sat til tørre med stilken nedad i sukkeret

20120814-182311.jpg

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top