Ja, det er ER blegselleri, der ligger på brættet ved siden af den ostede dip med øl og chili. Det er til dels for at tækkes damerne, som ellers let kan blive forskrækket. Men det er til dels også fordi, at vores blegselleri i køkkenhaven lige nu er plukkemodne. (Hov, den svada om den super tjekkede, urban-smarte, overskudsagtige køkkenhave har I vist hørt før…)

Dippen er total awesome, og du kan sagtens servere kartoffelchips til, men det er faktisk også helt hyggeligt at gnaske på sådan en stængel bladselleri.

  • 10 gram smør
  • 1 spsk mel
  • 100 gram cheddar-ost
  • 1 1/2 dl mørk øl
  • 1 jalapeno
  • salt og peber

Sådan gør du:
Smelt smør i en lille gryde og kom melet i. Rør det sammen til en melbolle. Tilsæt øl og varm op til det er godt varm. Riv osten og kom den i. Rør rundt til osten er smeltet og dippen er cremet. Hvis dippen bliver for fast, kan du tilsætte lidt ekstra øl.
Dippen spises varm.

Chili-cheese dip med øl

[adsenseyu1]

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top