Cheapass: Kyllingelår og pæresalat med pecorino og valnødder

Pære, pecorino og hasselnødder er tre råvarer, der matcher hinanden forbløffende godt. Og lige nu er pærerne modne og allerbedst, så det er nu, du skal bruge dem – også i salater.
Her har salaten fået selskab af et par sprøde kyllingelår, parteret fra en fransk frilandskylling. Ved at strække kyllingen over nogle dage kan du komme ned på en formidabel middagsret, der ikke koster mere end en 20’er pr snude. Se det er cheapass, når det er bedst.

Cheapass: Kyllingelår og pæresalat med pecorino og valnødder
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 2
Ingredients
  • 2 kyllingelår
  • 2 pærer
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 30 gram pecorino
  • Persille
  • Salt og peber
  • Olivenolie
Instructions
  1. Gnid lårene i olivenolie og krydr med salt og peber.
  2. Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter til skindet er gyldent og sprødt.
  3. Skær pærene i skiver og kom dem i en skål.
  4. Dryp med olivenolie og drys med salt og peber.
  5. Hak persille groft og kom det i salaten.
  6. Rist nødderne på en tør pande og hak dem groft – kom dem i salaten.
  7. Riv pecorino og kom den i salaten.

 

kylling_paeresalat2

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top