Svampe i fløde fungerer bare altid. Og hvis man så oven i købet tilsætter lidt alkohol, plejer det sjældent at gå helt galt.
Her er en klassisk tapas, som du kan sætte på bordet med masser af brød, et par andre gode tapas-retter og lidt fino sherry i glasset.

  • 250 gram rensede champignon
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 dl fino sherry
  • 1/2 dl fløde
  • En dusk persille
  • salt og peber

Sådan gør du:
Brun champignon i olivenolie.  Tilsæt sherry og når det er simret lidt tilsætter du fløde, og lader det simre yderligere i nogle minutter.
Drys med finthakket persille og server.

Champignon i fino sherry

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top