Cajunkrydrede grøntsager med laksespid

Der er mange gode grunde til at lade grillen blive i garagen. 1) Det er sindsygt besværligt at tænde op. 2) Det kan hurtigt ende med overstegt kød og rå grøntsager. 3) Naboerne er sjældent vilde med røgen der stiger op til dem. 4) Der er noget med nogen kræftfremkaldende partikler….

Når det så er sagt kan du komme langt med en grillstarter, have tålmodighed til grillen faktisk er varm og vende dine grillspid i tide….Naboerne må finde sig i røgen.

  • 2 laksebøffer
  • 2 majskolber
  • 1 peberfrugt
  • 6 små nye kartofler
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koreander
  • 1 tsk sort peber
  • 1 tsk chilipulver
  • 25 gram smeltet smør

Rist krydderierne på panden og blend dem sammen til du har en krydderiblanding. Pensl grøntsagerne med smeltet smør og gnid dem ind i krydderblandingen.
Laksen skæres i tern og smides på et spid, inden den får samme behandlingen med krydderierne.
Steg det hele over jævn varme i 12-15 minutter og server straks.

20120626-192024.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top