Bresaola-ruller med rucola og yoghurtdip

Vi elsker hapsere af alle slags, og tit ender vi med at spise en række små snacks som aftensmad i stedet for et enkelt måltid. De her er super nemme at bakse sammen, og hvis du nu er en af de danskere, som foretrækker at spise hele måltider og ikke stå og fifle med en masse tallerkner hver aften, er de her bresaola-ruller top-egnede som snacks til et glas vin, når du har gæster, som lige skal opføre sig pænt og forholde sig i ro, indtil der kommer mad på bordet.
Bresaola er lufttørret okseindelår, der har lagret så længe, at den tørrer lidt ud og bliver let hård i konsistensen. Skåret i tynde skiver er det en vanvittig delikat charcuteri, som du kan købe i de fleste supermarkeder og slagtere.

Til rullerne skal du bruge

  • 16 paiprtynde skiver bresaola
  • En håndfuld friske rucolablade

Til dippen skal du bruge

  • 1 dl yoghurt
  • 1 tsk sennep
  • 1 spsk finthakket purløg
  • 2 spsk finthakket rucola
  • Salt og peber

Sådan gør du: 
Kom 5-6 blade på hver skive bresaola og rul kødet tyndt omkring.
Bland yoghurt med sennep og krydderurter og smag til med salt og peber.

Bresaola-ruller med rucola og yoghurtdip

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top