Brændende kærlighed med sellerimos

Brændende kærlighed burde være danskernes nationalret! Det er god, solid mad som generationer er vokset op på. Det er kun os, der er født fra 80erne og frem, som stiller sig på tværs! Kom ind i kampen – kan man lide bacon, så er man ligesom med her!
Denne her er dog blevet frisket lidt op, da kartoffelmosen er skiftet ud med en ren selleri-mos. Hey, det er noget der holder. Og så er det cheap-ass!

Sådan gør du: 
Skræl selleriet og skær det i grove tern. Kog dem møre i letsaltet vand. Blend dem og tilsæt 25 gram smør og smag til med salt og peber.
Skær bacon i tern og steg dem sprøde på en varm pande tilsat en skefuld smør. Når de er sprøde tilsætter du rødløg skåret i tynde både og resten af smørret og skruer lidt ned for varmen. Lad det hele karamellisere i en ti minutters tid.
Server mosen med bacon/løg blandingen. Drys med lidt persille og server asier til.

Brændende kærlighed

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top