Blommesnaps smager frugtsyrlig og frisk. Jo længere tid den får lov at trække på blommerne, desto mere udvikler smagen af marcipan sig, der kommer fra stenenene.

  • 6-8 friskplukkede blommer
  • 1/2 flaske vodka eller brøndum klar snaps
  • 1 spsk honning

Sådan gør du :
Rengør blommerne og giv dem et snit på tværs ind til stenen. Tag ikke stenen ud – den giver nemlig snapsen en sød, marcipanagtig smag, der klæder snapsen rigtig godt.
Hæld snapsen eller vodkaen på og lad det hele trække en tre-ugers tid. Smag den til men en spsk honning.
Si snapsen og lad den gerne trække nogle måneder inden servering.

[adsenseyu1]

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top