Det er lige nu du skal score dig nogle friske blommer. De fleste blommetræer har modnet deres frugter i juli og august, men du kan være heldig at falde over nogle af de sorter, som først er klar med frugterne her i september.
Denne er lavet med søde, nyplukkede æbler og masser af vanilje.

  • 150 blomme
  • 100 gram æble
  • 150 gram rørsukker
  • 1 stang vanilje
  • 1 tsk pektin

Sådan gør du:
Skær stenen fra blommerne. Skræl æblerne og skær dem i små tern. Kom sukker, blommer og æbler i en gryde sammen med vaniljekorn og den hele vaniljestang og kog det op i 5 minutter. Fisk vaniljestangen op og hæld marmeladen på et skoldet glas.

 

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comments
  • Så skøn side i har her. Kunne fortabe mig i timevis! Skønne fotos og stor inspiration. Tak!
    Mange hilsner
    Gitte

Top