Det er lige nu du skal score dig nogle friske blommer. De fleste blommetræer har modnet deres frugter i juli og august, men du kan være heldig at falde over nogle af de sorter, som først er klar med frugterne her i september.
Denne er lavet med søde, nyplukkede æbler og masser af vanilje.
- 150 blomme
- 100 gram æble
- 150 gram rørsukker
- 1 stang vanilje
- 1 tsk pektin
Sådan gør du:
Skær stenen fra blommerne. Skræl æblerne og skær dem i små tern. Kom sukker, blommer og æbler i en gryde sammen med vaniljekorn og den hele vaniljestang og kog det op i 5 minutter. Fisk vaniljestangen op og hæld marmeladen på et skoldet glas.
[adsenseyu1]
Gitte Hansen | 11. oktober 2013
|
Så skøn side i har her. Kunne fortabe mig i timevis! Skønne fotos og stor inspiration. Tak!
Mange hilsner
Gitte
Louise Mousten Vestergaard | Author | 11. oktober 2013
|
Mange tak for din søde hilsen 🙂