Ja! Det er fiskefrikadeller, der ligger der på siden af tallerknen. Og ja, retten er postet som en vegetarret. Lidt afhængig af, hvor du ligger dit vegetar-snit kan du jo undlade fiskefrikadellerne. Men summa summarum; det her en virkelig god grøntsagsret hel for sig selv. Kombinationen af de smørstegte og de rå blomkålsbuketter er et hit. Opfindsomheden skylder vi Paul Cunningham og en af de hverdags-kogebøger vi virkelig kan anbefale.

  • 1 blomkål
  • 25 gram smør
  • En dusk persille
  • En stor håndfuld cashewnødder
  • Salt og peber

Sådan gør du: Del blomkålen i små buketter. Den ene halvdel beholder du rå. Den anden halvdel steger du ved mellem varme i smørret. Vend de to slags blomkål sammen med finthakket persille og grofthakkede cashewnødder. Smag til med salt og peber. Så nemt var det!

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top