Blåmuslinger med kokosmælk, chili, ingefær og koriander

Dampede muslinger er en af de retter man aldrig bliver trætte af. Det er super luksuriøst mad, som ikke koster mange knaster og kan varieres i det uendelig. Her er de dampet i kokosmælk og fået et spark af lime, chili, citrongræs og ingefær og venligt drysset med rigelige mængder frisk koriander.

  • 1 kg blåmuslinger
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 rød chili
  • 1 citrongræs
  • 1 bundt forårsløg
  • 6 limeblade
  • 1 tyk skive ingefær
  • 3 fed hvidløg
  • Saften fra 2 limefrugter
  • Et bundt frisk koriander

Sådan laver du blåmuslinger i kokosmælk
Rens dine blåmuslinger. Er du i tvivl om hvordan, så kig her.
Skær hvidløg og forårsløg i ringe og finhak chilien.
Sauter det i en spsk olie. Kom kokosmælk på. Tilsæt ingefær, citrongræs og limeblade i og kog retten op i et minuts tid. Smag til med limesaft. Kom muslingerne i og læg låg på. Lad retten varme igennem til muslingerne begynder at åbne sig efter et minuts tid.
Server muslingerne med det samme i dybe tallerkner. Drys med finthakket koriander og server med lidt baguette til.

Blåmuslinger med kokosmælk

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top