Barbecuemarineret revelsben

I en måned har jeg nu kigget længselsfuld ud på Webbergrillen. I går kom endelig den dag hvor der skulle fyres op og kød skulle forkulles. Heldigvis faldt dagen sammen med en nylig leverance af animalsk protein fra Krogagergård. Nede i kassen lå seks stykker fede og tykke stykker revelsben, som du ALDRIG ville finde i et supermarked. Når nu det var årets første grilldag, skulle det være old school. Og hvad er mere gammel skole end barbecue marineret kød på grill.

Du skal bruge:

  • 6 tykke stykker revelsben

Barbecue marinade:

  • 5 spsk. ketchup
  • 1 spsk chilisauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk mørk sojasauce
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 2 spsk østerssauce
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk sennepspulver
  • 2 tsk hjemmelavet løgpulver
  • 1 tsk oregano

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen. Læg kødet i marinaden i minimum 2 timer, men helst 12.

Grill revelsbenene ved indirekte varme på grillen i cirka så lang tid det tager to personer at dele en flaske cava.

20130504-201234.jpg

Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top