Jeg kan ikke helt finde ud af, om opskriften på bananshake hører mest hjemme på en damebladsblog (dem med cupcakefrosting, tips til pastelfarvet boligindretning og opskrifter på nemme ting til madpakken), et community for småtspisende kræftpatienter eller på et site for træningstips.
Bevares – vi er ikke ude i høj gastronomi,  og næppe heller noget som de fleste ikke kan lave uden en opskrift. Men det er ikke desto mindre en klassiker, så se det som et “hov, det er da også længe siden jeg har fået banan-shake tip”, snarere end en opskrift du skal følge minutiøst.

Mens foråret er ankommet og sommeren banker på, har jeg genfundet glæden ved kolde ting der kan hældes ud af en blender. (Opskriften på frozen margaritas kommer senere)

Denne her er lavet på Philips nye  “Soup-maker”, som ret beset er en blender, der også kan varme og i dette tilfælde også bare blende.
Har du en god blender, behøver du ikke kaste penge efter den, men skal du alligevel ud at købe en blender til sommerens smoothies (og frozen margaritas), kan du sagtens overveje denne i stedet. Den blender isterninger betydligt bedre end det avancerede blender-vidunder, vi har.

Bananshake er  sådan en “3 ingredient wonder” (ja faktisk kun to, for isterninger er vel knap nok en ingrediens!) som du altid lige kan bikse sammen. Og så kan den fantastisk nok redde din dag,  når du som undertegnede bor i Ørestad, flere kilometer (OK 800 meter) fra nærmeste supermarked, har en hjemme-arbejdsdag og har glemt at købe ind til frokost.

Som bonus tager det kun 1 1/2 minut at lave, og du kan drikke den foran computeren. Med andre ord; se hvor effektiv jeg er, når jeg arbejder hjemme, chef…

  • 1 banan
  • 5 isterninger
  • 250 ml mælk (og her må du helt selv vælge om du er til soya, ris eller mini – personligt ville jeg gå med sødmælk)

Sådan gør du:
Kom det hele i en blender og blend til du har en smooth og suveræn bananshake.

Bananshake

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top