Her er den vildeste og mest snaskede dip, du nogensinde kommer til at sætte på bordet. Du kan spise den hvis du er LCHF-tilhænger, eller bare skal imponere især mænd!
Kodeordene er snasket, ostet og dirty! Det er med andre ord både en fest-dip og en meget egnet “dagen-efter-fest-dip”.
Du kan spise dippen med grissini, nachos eller friske grøntsagsstave lidt efter humør og brugs-situation.
Go for it!

Du skal bruge

  • 200 gram mascarpone
  • 200 gram græsk yoghurt
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chilipulver
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 4 forårsløg
  • Et glas marinerede artiskokhjerter
  • 4 skiver bacon
  • 100 gram parmesan

Sådan gør du:
Bland mascarpone med græsk yoghurt, finthakket hvidløg, paprika og chilipulver.
Skær bacon i tern og rist dem gyldne og sprøde på panden. Kom dem i mascarpone-blandingen.
Tilsæt finthakket forårsløg og finthakket peberfrugt. Dræn artiskokhjerterne og hak dem groft. Kom også dem i blandingen.
Riv parmesanen fint og kom den ene halvdel i blandingen. Blandt godt rundt og fordel massen i et ovnfast fad.
Drys med det sidste parmesan og bag blandingen ved 220 grader til osten er smeltet og overfladen er gylden.

Bagt bacon-artiskok dip

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top