Babyblæksprutter på tre måder

Du er ikke i tvivl om, hvad du spiser, når du sætter tænderne i de små hvide mini-blæksprutter med armene strittende i alle retninger. Det er der nogen, der er lidt udfordret på, men er du mindre sart og har lidt gastronomisk udsyn, kan de små babyblæksprutter ikke anbefales kraftigt nok. De er voldsomt velsmagende, sødlige og tager rigtig godt imod smag. Her er tre måder, du kan servere dem på.

 

Grillede baby-sprutter med hvidløg
En smut på en varm grill og derefter et hurtigt møde med en krydderolie. Så er der sommerlig forret – eller hovedret, hvis du køber mange nok – i en fart.
Se opskrift her

Babyblæksprutter

*** *** ***

 

Marinerede baby-blæksprutter
Her er en af de convenience-produkter, som du med fordel kan smide i indkøbsvognen; marinerede babyblæksprutter. De skal ikke meget mere end at vende med lidt olivenolie og en smagsgiver, så har du en super frisk antipesto.
Se opskrift her

Marineret blækspruttesalat
*** *** ***

Friterede babyblæksprutter
Disse friterede babyer kan du få mange spanske tapasbarer. De kan enten paneres i mel eller bare vendes direkte i den varme olie. Med lidt citronsaft over er de ret awesome.
Se opskrift her

Friterede babyblæksprutter

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top