Mange kender sikkert til devils on a horseback. Hvis navnet ikke lige siger dig noget, så kender du måske alligevel til tørrede dadler eller svesker svøbt i bacon og holdt sammen af en tandstik.
En anden og noget mindre kendt version af denne appitizer er angles on a horseback. Her er den tørrede frugt erstattet med en østers.

Tilberedningen gør at østersen trækker sig sammen og bliver noget mere fast end en rå østers. På den måde får man en mere “venlig” østers, og med bacon bliver det en østers, langt de fleste kan få kan være med på.

Og brug nu en god og kødfuld bacon, der ikke er pumpet med vand. Så ender du bare med at koge, snarere end at stege din lille angel.

Du skal bruge:

  • 10 østers
  • 10 skiver god bacon
  • Peber
  • 10 tandstikker

Sådan gør du:
Åben alle østers og tag dem ud af skallerne. Vikel hver øster ind i en baconskive og stik en tandstik igennem, så den holder på både østers og bacon. Steg dem på en pande med lidt olietil baconen er sprød. Men endelig ikke for længe. Drys til sidst med lidt friskkværnet peber.
Anret hver østers i skallen igen og server den lun.

angelonahorsebag

[adsenseyu2]

Post Tags
Share Post
Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top