Amerikanske pandekager med havre og kokos

Der er ikke noget som en søndag morgen med pandekager til sen morgenmad.
Med havregryn og ristet kokos bliver de fyldige og får en lækker ristet smag.
  • 2 æg
  • 2 dl kærnemælk
  • 40 g havregryn
  • 20 g ristet kokosmel
  • 80 g hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • Smør til stegning
  • Ahornsirup

Sådan gør du
Pisk ingredienserne sammen og lad dejen hvile i køleskabet en halv time.
Bag pandekagerne i små klatter på en varm pande med smør.

Spis med frisk frugt og masser af ahornsirup.

20120906-102745.jpg

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top