En frisk lille hapser med den klassiske kombination agurk og laks. God til at byde gæster velkommen.

Til 15 stk. skal du bruge:

  • 1 agurk
  • 125 g. varmrøget laks
  • 1 dl. yoghurt
  • 1 stor spsk. hjemmelavet mayonnaise
  • Revet skal af 1 citron
  • Dild til pynt
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Tag laksen og findel den godt i en skål med et piskeris.
Tilføj yoghurt, mayonnaise og citronskal og smag til med salt og peber.
Skær agurken i skiver på ca. 5 mm. tykkelse
Put laksemassen i en sprøjtepose med en riflet tut.
Sprøjt lidt af massen ud på hver agurkeskive, uden af overlæsse den.
Pynt med lidt dild.

[adsenseyu1]

Share Post
Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top