Æblemuffins med marcipan og kanel

Måske har du mega mange æbler på træet, eller også er du bare ved at varme op til efterårsferien. Summa summarum – du får lyst til æblekage nu, når du kigger på de her muffins, som er indbegrebet af efterårskage!
De er vældig lette at lave og forsvinder helt af sig selv, hvis du smider en kande kaffe på bordet.

I denne portion bliver der ca. 12 stk.

 

  • 125 g smør
  • 150 g sukker
  • 125 g mel
  • 2 æg
  • 1 vaniljestang
  • 200 gram revet marcipan
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æbler
  • 1 spsk kanel

Sådan gør du: 
Pisk sukker, kanel, vaniljekorn og smør lyst og luftigt. Tilsæt mælk, revet marcipan og æggene ét ad gangen.
Kom melet ved og slut af med bagepulveret.
Skær æblerne i mindre stykker og vend dem i kagedejen. Der må godt være ret meget æble i  – så hvis dine æbler er meget små, kommer du bare en ekstra i.
Fordel massen i smurte muffinsforme og bag dem ved 200 grader i ca 12 minutter – eller de er gyldne og der ikke længere hænger dej ved, når du stikker en strikkepind i.

Æblemuffins

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top