Æblemarmelade med kanel og kardemomme

Det er sjældent man støder på æblemarmelade på supermarkedets hylder. Denne marmelade er krydret og sød på en måde, som gør at den ikke lever længe i vores køleskab. Den smager skønt på nybagt brød og er en sublim ledsager til blå ost.
  • 500 gram æbler
  • 300 gram rørsukker
  • 1/2 dl vand
  • 1 vaniliestang
  • 2 kanelstænger
  • frøens fra 8-10 kapsler grøn kardemomme
Sådan gør du:
Skræl æblerne og skår dem i både. Put dem i en gryde med de øvrige ingredienser og kog dem under låg i ca. 10-15 minutter.
Hæld marmeladen på skoldede glas.

20121002-120230.jpg

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top