Pocherede blommer er lækkert at servere med is eller cremefraiche som en let og lækker dessert. Man kan smide det i en kage, tærte eller ovenpå sine pandekager.
Selv er jeg er vild med det på min A38 til morgenmad.
De pocherede frugter kan smides i et skoldet glas og gemmen i køleskabet i flere uger.

  • 2 dl vand
  • 200 gram rørsukker
  • 10 blommer
  • 1 vaniliestang

Sådan gør du:
Kom sukker, vand og vanilie i en gryude og giv det et opkog til sukkeret er smeltet. Vend de halverede og stenfrie blommer i. Sluk for varmen og læg et låg på. Efter 2 minutter hælder du blommerne på glas med saft til det dækker.

TIP: Tilsæt en stang kanel, et par nelliker, en stjerneanis eller et par peberkorn for en mere krydret frugt.

 

20120914-132422.jpg

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top